ATELIERE: 3 Days Design – Sectiunea SCHIMB

STARTING DATEMarch 11, 2016

ENDING DATEMarch 13, 2016

LOCATIONCluj Makers str. Traian nr. 40, Cluj-Napoca

are you going to attend ATELIERE: 3 Days Design - Sectiunea SCHIMB ? No one is attending yet. Yes, I am

Event Description

3DD (3 Days Design) este un program adresat liceenilor interesaţi de tehnologie contemporană susținut de inginerii Cluj Makers. Aceste ateliere fac parte din secțiunea SCHIMB a Focus Atelier și sunt exclusiv adresate liceenilor din școlile cu profil tehnic din Cluj. 

3DD cuprinde 2 ateliere susţinute de Marius Bucea, respectiv Alex Popescu – ambii tineri specialişti în tehnologia contemporană. Atelierul de lasercutting şi design de produs oferă o introducere în decuparea sau gravarea cu ajutorul unui CNC laser-cutter a diferitelor obiecte. Se vor trece în revistă materiale uzuale, principii de proiectare, tehnici de finisare şi de asamblare pentru diferite produse. Atelierul de printare 3D va introduce elevii în procesul și principiile de proiectare 3D, de la modelarea tridimensionala eficientă până la obținerea unor piese precise și solide. 

Coordonatori:
Marius Bucea şi Alex Popescu sunt membri fondatori Cluj Makers. Marius are experiență în proiectare, design interior, producție și prototipare. Alex este creatorul imprimantei Maker Cafe.

PROGRAM: 11-13 martie
Locație: Cluj Makers, str. Traian, nr 40
Participare gratuită! Locuri disponibile: 15. 

ÎNSCRIERI până la 1 MARTIE pe www.focusatelier.ro 
Atenție! Aceste ateliere sunt destinate exclusiv tinerilor din liceele tehnice din Cluj. Dacă cunoști un licean care se poate bucura de această experiență, dă vorba mai departe! Mulțumim!

_________________________________________________
Aceste ateliere fac parte din Focus Atelier, o lună-maraton de ateliere și dezbateri, în care chestionăm, prin practică și dialog, teme ce influențează societatea contemporană. Prin secțiunea SCHIMB dăm ocazia oamenilor care cunosc și stăpânesc o practică sau un meșteșug să le împărtășească cu alții. Pentru că dorim să facem vizibile spațiile și comunitățile creative locale, vom pune în contact tinerii din liceele tehnice cu comunitatea Cluj Makers. 

Considerăm că oamenii își pot găsi locul în societate practicând exact meseria care le face plăcere și la care sunt buni. Vom face cunoștință cu spații creative și stiluri noi de lucru ce pot reprezenta adevărate traiectorii pentru carierele lor.

Detalii despre proiect și programul Focus Atelier pe www.focusatelier.ro șiwww.facebook.com/Focus-Atelier-2016.
Focus Atelier este un proiect inițiat și realizat de Asociația Reciprocahttp://reciproca.ro/

Event Categories: ,

Related Events